Valeriu Gheorghiță: Au fost notificate 500.000 de persoane, înscrise în lista de așteptare și care nu au reușit să-și confirme programarea

Preşedintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, a declarat, marți, că platforma de vaccinare a fost optimizată. Acesta a anunțat că 500.000 de persoane, care au fost înscrise în lista de așteptare și care nu au reușit să-și confirme programarea, au fost notificate prin SMS și email.

“În ceea ce privește platforma de programare, după cum știm a fost optimizată la sfârșitul săptămânii trecute și există în acest moment posibilitatea ca o persoană să modifice centrul de vaccinare pentru cea de-a doua doză, pentru rapel. De asemenea, au fost transmise celor 500.000 de persoane care au fost în lista de așteptare și care nu au reușit să-și confirme programarea, au fost notificate prin SMS și email. De asemenea, au fost în total transmise peste 709.000 de SMS-uri către persoanele care au fost în listele de așteptare și care nu și-au finalizat programarea. Diferența este din cauza beneficiarilor care au declarat același număr de telefon”, a declarat, marți, Valeriu Gheorghiță.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.