Vicepreședinte CMMB: Doctorii așteaptă o lege a asigurărilor de malpraxis, să nu mai fie chemați în justiție pentru lucruri care țin de profesie

Prof. Dr. Bogdan Ovidiu Popescu, vicepreședinte Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB), a declarat că și în sens juridic, doctorii așteaptă foarte multe lucruri, precum o lege a asigurărilor de malpraxis, așteaptă să fie apărați, să nu mai fie chemați în justiție pentru lucruri care nu țin de justiție, ci de profesie.

” Și în sens juridic, doctorii noștri așteaptă foarte multe lucruri, așteaptă mai multe de la o lege a asigurărilor de malpraxis, așteată să fie apărați, să nu mai fie chemați în justiție pentru lucruri care nu țin de justiție, ci de profesie. Sunt convins că, indiferent de starea de pandemie, vom pune lucrurile în mișcare și îi vom face pe politicieni să ne asculte”, a declarat prof. dr. Bogdan Ovidiu Popescu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ceremoniei oficiale a celei de-a IX-a Conferințe a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), eveniment desfășurat online, cu sprijinul Sănătatea Press Group.

Ceremonia oficială a fost moderată de prof. Dr. Cătălina Poiană, președintele CMMB.

La cea de-a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București s-au înscris peste 8.000 de medici, evenimentul conținând 16 sesiuni științifice, prezentate de 71 de speakeri.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.