VIDEO Dr. Monica Marc: Rolul nostru este să fim un suport pentru pacienții care vor să renunțe la fumat

Dr. Monica Marc, Preşedintelele Secţiunii de Tabacologie a Societăţii Române de Pneumologie (SRP), îi îndeamnă pe cei care nu fumează să rămână nefumători, iar pe cei care fumează să încerce să renunțe.

„Mesajul meu și al Societății Române de Pneumologie este să continuăm lupta împotriva fumatului, să fim alături de toate demersurile întreprinse de Organizația Mondială a Sănătății, să-i sprijinim pe colegii noștri din teritoriu care vor să facă consiliere antifumat prin cursurile și prin webinarele pe care le vom face și le doresc celor care nu fumează să rămână nefumători și celor care fumează să încerce să renunțe”, a declarat dr Monica Marc în exclusivitate la webinarul „Educație pentru Respirație: Webinar în contextul Zilei Mondiale fără tutun„, organizat de Sănătatea Press Group.

Dr. Beatrice Mahler, manager Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, dr. Monica Marc, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Dr. Victor Babeș” Timisoara, Cornel Radu-Loghin, secretar general al European Network for Smoking and Tobacco Prevention, Ramona Brad, Director Inițiativa 2035 Fără Tutun au discutat despre fumat și consecințele asupra sănătății într-un eveniment online cu ocazia Zilei Mondiale fără Tutun organizat de Sănătatea Press Group.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.