VIDEO S-a dat startul Congresului Național de Diabet, Nutriție și Endocrinologie Pediatrică – cu participare internațională

Astăzi a început cel de-al șaptelea Congres Național de Diabet, Nutriție și Endocrinologie Pediatrică – cu participare internațională – cel mai important eveniment științific adresat problematicii diabetului, nutriției și endocrinologiei pediatrice. Anul acesta manifestarea se derulează exclusiv online, pe platforma Sănătatea.ONLINE/learning.

Aproape 2.000 de medici din specialitățile pediatrie, endocrinologie, diabet, medicină internă, medicină de familie și medicină școlară s-au înscris pentru a lua parte la acest eveniment, ai cărui organizatori științifici sunt Societatea Română de Diabet Nutriție și Endocrinologie Pediatrică, ENDOPED și Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara – Clinica II Pediatrie.

Managementul logistic și tehnic al Congresului este asigurat de Sănătatea Press Group.

La ceremonia de deschidere a Congresului, ce a avut loc în această seară, au luat parte:

 

  • Șef Dr. Corina Paul – Președintele Congresului Național de Diabet, Nutriție și Endocrinologie Pediatrică
  • dr. Iulian Velea – Președintele Societății Române de Diabet Nutriție și Endocrinologie Pediatrică
  • Dr. Daniel Lighezan – Prorector Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara
  • dr. Romulus Timar – Președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
  • dr. Stuart J. Brink – Reprezentantul  International Society for Pediatric and Adolescent Diabetes și al Global Pediatric Endocrinology and Diabetes, organizații sub egida cărora se desfășoară Congresul.
  • Andreea Stroe – Ambasador al Coaliției pentru Diabet Juvenil

 

Congresul Național de Diabet, Nutriție și Endocrinologie Pediatrică – cu participare internațională se adresează exclusiv medicilor. Timp de patru zile, cei înscriși vor putea asculta prelegerilor celor mai importanți speakeri de la nivel internațional și specialiști din România în acest domeniu.

Programul științific, axat pe problematica diabetului, nutriției și endocrinologiei pediatrice, include noutăți în managementul afecțiunilor vizate, inclusiv în contextul pandemiei de COVID-19.

Sesiuni științifice, simpozioane invitate, sesiuni de întrebări și răspunsuri, toate vor putea fi accesate atât live, cât și înregistrate. Mai mult, fiecare participant își va putea realiza o agendă proprie și va putea să își seteze alerte cu sesiunile de interes.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.