VIDEO UMF „Victor Babeş” din Timişoara va începe cursurile online, pe 21 septembrie

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, va începe luni, anul universitar, iar procesul didactic se va desfăşura online, cu reevaluarea lunară a situaţiei în condiţiile menţinerii stării de alertă.

Prof.univ.dr. Andrei Moțoc, prorector UMF „Victor Babeș” Timișoara, a declarat că pentru o lună, cursurile, stagiile și lucrările se vor desfășura online.

“Asta înseamnă că după 14 octombrie vom putea să schimbăm modalitatea. Noi avem programat de acum, în data de 7 octombrie întâlniri și ședințe, de a analiza situația și de a putea pregăti, dacă este cazul să trecem la hibrid sau în direct, după data de 14 octombrie”, a declarat prorectorul UMF „Victor Babeș” Timișoara.

Acesta și-a exprimat dorința de a desfășura desfășura activitatea în direct, așa cum erau obișnuiți.

“La momentul actual, suntem 90% pregătiți. De săptămâna viitoare, din 21 septembrie, începem direct cu cursurile. Din păcate, nu vom avea o festivitate de deschidere, suntem într-un an aniversar. Este anul în care am împlinit 75 de ani de învățământ medical în Timișoara. Tradiția aceasta ne apasă pe noi toți cei din corpul academic al Universității de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, dar facem eforturi și ne bucurăm că simt un suflu de echipă. Toți încearcă să-și dea mâna și să trecem peste această perioadă grea pe care nu ne-am dorit-o și nu am cauzat-o noi. Îi asigurăm pe studenți și pe aparținătorii acestora că din punctul nostru de vedere vom face tot ce ne stă în putință ca ei să aibe pregătirea și să câștige competențe și cunoștințe de așa manieră încât să le fie validate studiile”, a transmis prof.univ.dr. Andrei Moțoc.

 

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.