Vlad Voiculescu, după ce a fost fotografiat fără mască în Parlament: Eram într-o conferinţă video, mi-am dat jos masca pentru intervenţie

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă, după ce a fost fotografiat fără mască în Parlament, că era într-o conferinţă video şi şi-a dat jos masca pentru intervenţie. Mai mult, susține ministrul, nu era nicio persoană la mai puţin de 10 metri. ”Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate”, conchide Voiculescu.

”Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnalişti într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferinţă video, mi-am dat jos masca pentru intervenţie, pentru a mă face mai bine înţeles şi pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar şi pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greşeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puţin de 10 metri în jurul meu”, scrie ministrul pe o rețea de socializare.

Voiculescu precizează că la un moment dat i-a fost atrasă atenţia şi şi-a pus la loc masca.

„Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, precizează Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie, pe holurile Parlamentului.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.