Voiculescu: Am insistat ca imunizarea să fie făcută mai întâi pentru bătrâni și bolnavi. S-a obținut doar un procent de trei sferturi din vaccinuri pentru ei

Fostul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că la începutul anului, a insistat ca vaccinarea să fie făcută mai întâi pentru bătrâni și bolnavi, dar s-a obținut doar ca un procent de trei sferturi din vaccinuri care să meargă către aceștia.

” Am insistat, la începutul acestui an, ca vaccinarea să fie făcută mai întâi pentru bătrâni și bolnavi. A fost fost decizia altcuiva ca lucrurile să se întâmple altfel. Am reușit să obținem acel procent trei sferturi din vaccinuri care să meargă către bătrâni și bolnavi. Nu am anticipat că la un moment dat vom avea mai multe centre înschise pentru speciali, pentru esențiali, decât centre deschise. Atunci când am spus lucrul acesta public, în ianuarie, a trecut. Atunci când am arătat lucrul acesta cu date, atunci când am făcut un gest firesc de transparență, am avut o investigație a unui corp de control a premierului României, o țară care și-a asumat un anumit nivel de transparență”, a declarat Voiculescu.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.