Voiculescu: Raportul venit într-o primă versiune privind incendiul de la „Matei Balş” nu este de o calitate satisfăcătoare

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, luni, că prima versiune a raportului Inspecţiei Sanitare de Stat (ISS) cu privire la incendiul de la Institutul „Matei Balş” nu este de o calitate „satisfăcătoare” şi a cerut o evaluare a implementării tuturor măsurilor pe care autorităţi precum Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, ISS, Corpul de control le-au dispus în spitale.

„Vorbim de două rapoarte. Este un raport al IGSU, raport care se uită mai degrabă la riscurile de incendiu, şi un raport care vine, de altfel, în fiecare an. (…) Există un raport al Inspecţiei Sanitare de Stat care a venit într-o primă versiune în acea săptămână de după „Matei Balş”, calitatea acelui raport nu este una satisfăcătoare”, a explicat Voiculescu, la Palatul Parlamentului, întrebat ce s-a întâmplat cu verificările de la „Matei Balş” şi cu promisiunea că va prezenta un raport cu privire la situaţia de acolo.

Ministrul a adăugat că a cerut o evaluare a implementării tuturor măsurilor pe care mai multe autorităţi le-au dispus în spitale. Vlad Voiculescua precizat că va prezenta săptămâna aceasta o situaţie „a tuturor măsurilor lăsate şi a nivelului implementării lor”.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.