Un aparat de radiologie de cea mai nouă generație la Spitalul Clinic Colentina

Spitalul Colentina a anunțat punerea în funcțiune a unui aparat de radiologie modern, care va face parte din Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al instituției medicale și care va ajuta la efectuarea unui număr mai mare de consultații.

Pe pagina de Facebook, Spitalul Colentina a scris că își extinde serviciile, prin achiziționarea și punerea în funcțiune a unui nou aparat de radiologie. Noul aparat, de ultimă generație, acoperă toată plaja de investigații necesare în specialitățile medicale și chirurgicale.

Pe lângă o calitate a imaginii achiziționate net superioară, beneficiul direct pe care acest aparat îl aduce pacienților spitalului constă în doza mult redusă de iradiere comparativ cu aparatele convenționale. Timpii de operare și expunere reduși sporesc confortul pacientului și facilitează efectuarea unui număr mai mare de examinări.

În plus, aparatul este echipat cu softuri post-procesare pentru sfera chirurgical-ortopedică și neurochirurgie și oferă posibilitatea stocării imaginii, atât în format digital, cât și analogic.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.